Wednesday, September 9, 2015

Move on

What's up? Im like dying staying here. I need my former friends in pasum. Old environment yg mana takde orang nak kisah what im doing. Aku ni jenis yg susah nak masuk dengan orang baru. Sangat susah. I have my own way. Tapi setakat ni aku masuk lah dengan bebudak law. Sebab diorg sangat talkative and happy go lucky. Spontan. Takde cover2 ke apa ke. Nampak natural lah. Aku bukan nya pilih kawan ke apa. Cuma susah nak cari yg sekepala. Kawan ngn budak law mmg best tp fakulti lah lain2. Nak taknak aku kena gak cari budak kos sendiri. 

Sampai kat fakulti PQS, sebab fakulti aku menumpang ye, sekian. Dalam kuliah, majority budak Stam, segan weh. Siapa jelah aku ni. Bahasa arab berterabur tp berangan gak nak amik. Hmm. Takpe kuatkan semangat ye. And ade jugak jumpa student ex palam. Kira mcm aku lah kan. Tp sorang jela baru. Lagi satu masalah aku, aku ni pendiam. But once u know me, im not that type of pendiam. Just lebih cenderung mnjadi pendengar lah kot. And susah nak expresskan perasaan aku face to face. 

My roomates plak from Pahang and Perak. Ok tak kisah pun drpd mana cuma nk cari from Melaka mmg susah sgt nk jmpe. Rumet aku 2 dari matrik lg sorg stam. Yg sama kos tu stam lah jugak. So to whom should i share my feelings? Maybe ini masanya aku share kpdNya sahaja. Sungguh Dia yg Maha Kuasa makhluknya tiada kuasa. I hate to be alone but i have to. One day, the time will come. 

Ikutkan hati nak je angkut usim ni ke rumah. Sbb jadual pun bnyk sgt free. Drpd mereput dlm bilik baik main dgn Zaid. Tp apakan daya. Hope that i can drive a car here. Sbb mmg dpt kebenaran pun. Just tkde kereta untuk dibawa. Allright, doakan den ye. Jangan cengeng sangat. Terus sadokan hati 💪




My story not yours :) Thankyou !

0 Critism (;:

Post a Comment

COPYRIGHT HAJAR HUMAIRA RAMLAN :)