Monday, November 2, 2015

Respond to your post

Hai Shafaq. Ketahuilah saat ini aku baru je tahu yg kau dah balas post aku haritu. Ya Allah after a month baru perasan. Nampak sgt aku dah lama tak usha kejudanbelacan haha. Sorry my dear, i ingat you taknak update dah blog you heee. 

Weh aku nak marah ni. Kenapa hg sweet sangat masyaAllah. Nasib lah time aku baca td rumet aku tkde dlm bilik. And the suasana was very calm for me. Your writing is the best! Aku sangat sangat tacing beb. Part yg aku penyabar tu je aku rasa sebaliknya hahahaha. You are the one yg bnyk sabar dgn karenah mengada aku. Nak pegi memana msti ajak teman. Manja sungguh. But now i learn to be more independent. Doakan kitaa kuat bersama-sama. 

Lagi satu kan, aku rasa post kau tu sweet sgt smpaikan kalau kau ade suami msti suami hg cair haha. Nak tackle bakal suami pun dah boleh dah :p okay saje je ngusik but really i mean it. Yes i agreed that i am a good listener but with you i become a speaker too. Dgn org lain mmg aku akan jd listener je takde can nk jd speaker. Huhu. Thanks a lot Nurul (nama manja) for all the things that we did together. Semoga kekal hingga ke syurga. You too wajib cerita semua bnda kat aku hokay. Kalau tak merajuk sebulan haha okay gurau. Nak merajuk dgn kau mcm tak jadi je. Plg lama sejam kot. Kuikui. 

All the best for your studies. And aku doakan kejayaan sentiasa mengiringi hg amin. Dont find other people to replace me :) Dont you dare haha. May we meet soon insyaAllah. Love to the moon and back! 


My story not yours :) Thankyou !

0 Critism (;:

Post a Comment

COPYRIGHT HAJAR HUMAIRA RAMLAN :)